2012. április 1., vasárnap

Készülődünk....

Sziasztok!
Igen, készülődünk valamire, de vajon mire?? Na jó elárulom...Hát a kutyakiállításra!! :D Anyukám el fog vinni engem és Macit az április 15-i tájjellegű kutyakiállításra! :D Macikámmal pedig készülődünk, gyakoroljuk újra a beállítást, és nagyon jól megy!!  :)  A kocogásról pedig nem is beszélek, mert az alapból jól megy. :D  Nagyon kis ügyes Macika. :) Persze még ultra kezdők vagyunk. :D Úgy gondolom, hogy megálljuk a helyünket ott kezdőként. :D Egy próbát megér. :) Eléggé izgulok, nem akarok elrontani majd semmit. :( :P Csak a szállítással lesz egy kis gond... Félek, megint le fog szállítani minket a KEDVES buszsofőr, hogy nincs a kutyámon szájkosár.... Macira szájkosár??? Fizikailag lehetetlen...Egy benyomott arcú kutyánál az orr egy szintben van a szemekkel. Így lehetetlen úgy ráadni a szájkosarat, hogy közben ne nyomódjanak  ki a szemei...(bármennyire is vicces, sajnos igaz) A másik baj, hogy annyira be van nyomva az arca, hogy orrnyerge szinte nincs... Akkor hogyan lehetne ezt megoldani?! Jó, persze, szállító box... Olyan nem kell, mert nem sűrűn használnánk...   De anyum mondta, hogy úgy is meg lehetne oldani, hogy belerakjuk Macit egy nagyobb táskába, és a feje meg kint lesz... :DD Nem rossz ötlet, mivel már sok kutyust láttam buszon táskában. Lehet, hogy ezt fogjuk majd alkalmazni..  :D
Sajnos kutyasuliba nem mentünk, mert kifogott rajtunk az időjárás.... Nagyon fújt a szél, alig mentünk ki a házból, és hűvös is volt. :(  Szóval ezt kihagytuk.... Következőleg pedig két hét múlva megyünk, de akkor csak megfigyelni lehet, mivel én még ott nem voltam. Pont a kiállítás előtt egy nappal lesz. Nem is baj. :)
Ma nem hiába van április 1-je, itt még az időjárás is bolond... :DD Reggel egész jó idő volt, csak egy kicsit hűvös. Délután meg esett a havas eső, aztán meg kisütött a nap... :DD De attól még ugyan úgy gyakoroltunk, képeket is csináltam.























Az első virág a sziklakertünkben, és mellette a másik :)








1 megjegyzés:

Drazsé2011 írta...

Nagyon ügyesek vagytok!!! :) Csak így tovább!! :D Szurkolunk nektek! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...